Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@04:38:38 GMT

در ماه رمضان با دل شکسته به درگاه خدا دعا کنیم

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۳۹۷۸

در ماه رمضان با دل شکسته به درگاه خدا دعا کنیم

حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی با بیان این که رمضان ماه اجابت دعا و عنایت ویژه خداوند به انسان است، گفت: در سحرها، شب های جمعه، بعد از فرایض و قبل از افطار با دل شکسته به درگاه خدا دعا کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «سید حسین مؤمنی» سحرگاه امروز در «پویش علی یاوران» از برنامه مواسات و همدلی مؤمنانه که در مدرسه علمیه معصومیه(س) برگزار شد، با بیان این که دعا زمینه ارتباط خالق با مخلوق است، اظهار داشت: ما برای ارتباط قلبی  با خدا و طرح حاجات و خواسته ها و نیازمندی های خود راهی جز دعا نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاد سطح عالی حوزه افزود: ماه رمضان بهترین زمان دعا است، چراکه به واسطه روزه داری اعضا و جوارح بدن، دل ها متوجه خداوند شده و زمینه برای استجابت دعا بیش از هر زمانی فراهم است، همچنانکه مطابق روایات حتی نفس کشیدن و خوابیدن در این ماه نیز عبادت است.

 

وی در ادامه عنوان کرد: زمان هایی برای اجابت دعا، ویژگی خاص دارد و همانطور که گفتیم از بهترین آن زمان ها ماه مبارک رمضان است، اما ایام و ساعاتی در همین ماه ارزش مضاعفی پیدا می‌کند که از جمله آنها شب های جمعه، سحرها، قبل از زوال ظهر، بعد از فرایض و قبل از افطار است که دعا در آنها مناجات است.

 

حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی با اشاره به این که هیچ دعایی به محضر خداوند بی جواب باقی نمی ماند، گفت: مطابق حدیث قدسی اگر خداوند نمی خواست که جواب انسان ها را بدهد، هرگز قدرت دعا کردن به آنها نمی داد، بنابراین همیشه باید به لطف و عنایت خداوند امیدوار باشیم و از درگاه خداوند نا امید نشویم.

 

وی بیان داشت: سؤال بعدی این است که با چه ادبیاتی در خانه خدا برویم؟ به عقیده من بهترین ادبیات، کلمات و سخنان اهل بیت(ع) در قالب دعا است که از جمله بهترین آنها دعای کمیل است که امیرالمؤمنین(ع) در شب نیمه شعبان آن را به کمیل بن زیاد نخعی تعلیم کردند و این دعا دارای فرازهای بلندی است.

 

استاد سطح عالی حوزه در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: البته باید بدانیم برای این که دعا به هدف اجابت نزدیک شود بهترین حالت این است که انسان دل شکسته باشد و با اشک و گریه درخانه خدا برود که در این صورت عنایت خداوند به او بیشتر می‌شود.

 

وی با بیان این که دعا و مناجات نیازمند مقدماتی برای اجابت است، گفت: همانطور که گفتیم از جمله مهترین آنها شکسته بودن دل است، در روایتی نقل شده است حتی اگر موقع دعا کردن دلتان نمی شکند می توانید به یاد مردگان خود بیافتید و بعد از اشک در فراغ آنها با دل شکسته به درگاه خداوند بروید.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: فضایل ماه رمضان ماه رمضان درگاه خدا دل شکسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت

.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ خطیب نمازجمعه شهرستان پردیس گفت: حضرت آیت الله جوادی آملی در سخنان خود می‌فرمایند: اینکه پیامبر گرامی اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله) فرمودند: «صراط از مو باریک‌تر است»، یعنی تشخیص وظیفه و این که بدانیم خدا از ما چه می‌خواهد؛ شناخت این وظیفه بسیار ظریف و لطیف است و تا زمانی که ما ندانیم خداوند از ما چه می‌خواهد، نمی‌توانیم به وظیفه‌مان عمل کنیم.
وی افزود: آیا اخلاقی که من دارم، همان است که خداوند متعال از من انتظار دارد، آیا نمازی که می‌خوانم، معنویتی که دارم، تدریسی که دارم، سخنرانی و فعالیت‌هایی که در مدرسه و مسجد و محل مأموریت دارم، همانی است که امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) از من می‌خواهد؟
حجت الاسلام حسینی در ادامه گفت: معلم باید سه ویژگی مهم را دارا باشد که عبارتند از: معلمی به معنای تعلیم‌دهنده علم؛ و مربی بودن: یعنی معلم فقط یک آموزگار نیست و رسالت او تنها آموزش یک سری اصطلاحات علمی نیست، بلکه او باید سمت تربیتی داشته باشد، یعنی استعداد‌ها و ظرفیت‌های شاگردانش را در مسیر کمال به فعلیت تبدیل کند.
وی افزود: و معلم باید پدر و مادر باشد برای شاگردانش، داشتن عاطفه، رحمت، محبت، دغدغه مندی. مربی باید متربی را اهل خود و مانند بچه‌های خودش بداند و مانند فرزندش دغدغه تربیت آنها را داشته باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۸۰۰۰ سال پیش، انسان‌ها به اعماق غار تاریک فرانسوی رفتند؛ اما چگونه؟ (+عکس)
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • استخوان‌های لیبرال دموکراسی غرب و صهیونیسم در حال شکسته‌شدن است
  • رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟